Macam Mana Nak Mulakan Perniagaan Sisfel?

Assalam.. Bismillah.

Allahurabbi. busy ya amat. Tak sempat nak update entry.. okay lepas ni nak aktif balik.. Atleast seminggu sekali. hihi. Almaklum la lepas tukar kerja nih, nak sesuaikan diri dengan kehidupan baru. mana tahu tak lama lagi berubah lagi. hihi.

sisfel

okay entry kali ini zati nak share macam mana nak jadi agent sisfel? tapi sisfel tu apa? okay sila baca  DISINI. tapi sebelum zati cerita macam mana nak jadi agent sisfel, zati nak bagitahu kelebihan menjadi agent sisfel terlebih dahulu.

sisfel


Antara kelebihan menjadi agent sisfel ialah korang akan dapat banyak sangat kelebihan. Antaranya ialah
  • Untung margin
  • Bonus Jualan
  • Bonus Emas
  • Bercuti secara percuma ( sekarang ke Perth)
  • Kelas secara percuma
  • Kelas di FB live dengan founder
  • Tak perlu pegang stock
  • Tak perlu post
  • Tak perlu restock 

Sekarang ni lagi menarik kalau jadi agent sisfel. Bulan 12 ni sisfel buat suprise. Hanya RM 250 korang mampu menjadi agent sisfel. So, bila daftar RM 250 untuk menjadi agent sisfel ni, awak akan dapat apa?

  •  Daftar RM50
  •  Set Jamu bernilai RM170 + 4 free gift
  •  Argany Hair Serum bernilai RM85 + 4 free gift

Bukan itu sahaja, agent sisfel yang mendaftar sekarang akan dapat percuma

  •  Buku " Secret Recipies Strategy & Steps to Success in 30 Days - by SisFel"
  •  Buku " Panduan Dropship "
Wow. Untung awak menjadi agent sisfel  sekarang. Cara nak berniaga juga diberi. Ni lagi satu zati nak bagitahu. Sisfel ni salah satu perniagaan yang bersystem berlandaskan syariat islam. Sebab sisfel ni ada system berlevel. Tapi ianya tidak menganiaya orang. Dia buat dia dapat. Siapa banyak buat sales dan dapat banyak agent dia untung la.. kalau banyak agent sekalipon tapi tak buat sales, dia tetap tak dapat apa. Faham tak? huhu.

Lagi satu kalau join agent sisfel ni kami nak jual apa?Okay dalam sisfel ni ada beberapa produk dan ada lagi produk akan datang. So far yang ada ialah

Set Jamu Sisfel

Teatox Sisfel


Argany Hair Serum Sisfel


Serum Krasna Sisfel


So macam mana nak jadi agent sisfel? Mudah sahaja, klik jer link di bawah ini. boleh terus daftar terus.


Ataupon klik di bawah ini untuk whats app agent ini dahulu.


0 comments:

Post a Comment