Tempahan Bubur Lambuk Ramadhan

Bismillah,

Baru dapat kata putus, projek itu akan diteruskan. Alhamdulillah rezeki Ramadhan mungkin. Tak sangka pula niat asalnya suka-suka je.. tiba-tiba dapat tempahan daripada syarikat di Bangi untuk supply bubur lambuk sepanjang bulan Ramadhan.









Doakan semoga segalanya dipermudahkan ye. Tunggang terbalik la ibu bulan puasa ni hik hik hik.

Alhamdulillah. Kepada sesiapa yang nak selit tempahan pada bulan Ramadhan nanti, boleh la whatsapp saya 017-2257367 untuk area Bangi/Kajang/Putrajaya.

Buffet Ramadhan di Halia @ Sime Darby


Bismillah,

Hujung bulan Mac hari tu saya sekeluarga berkesempatan menikmati juadah yang disediakan di Halia @ Sime Darby Convention Centre yang terletak di Jalan Bukit Kiara, Kuala Lumpur. Itu pun sebab adik encik suami ajak sekali, memandangkan dia mengidam nak makan buffet.

Ini merupakan pengalaman kedua saya selepas dijemput menghadiri majlis berbuka puasa pada tahun 2014. Serius saya sangat berpuas hati dengan juadah yang disediakan dan dekorasi hidangan. Sedap, cantik dan menarik.

Hari tu pun saya dapatkan kupon diskaun daripada 11street pada harga RM49 untuk seorang. Murah dan berbaloi dengan apa yang saya dapat.

Bagi yang ingin membuat tempahan awal untuk majlis berbuka puasa, harga yang ditawarkan untuk tempahan bulan April dan Mei 2016 adalah RM89 seorang dan RM138++ bagi dewasa dan separuh harga untuk kanak-kanak.

Menunya terdiri daripada masakan kampungsataykambing bakarseafood dan pelbagai juadah pencuci mulut yang menarik perhatian saya.


Sekiranya berminat untuk membuat tempahan dan cuba rasai kelainan yang ada di sana, korang boleh hubungi ;

                                    Telefon     : 03 2089 3799
                                    Emel         : halia.sdcc@simedarby.com
                                    Lokasi      : Sime Darby Convention Centre,
                                                       1A, Jalan Bukit Kiara 1, 
                                                       60000 Kuala Lumpur, Malaysia
                                    Website    : www.simedarbyconvention.com
                                    Facebook : https://www.facebook.com/pages/Sime-Darby-Convention-Centre/



Budak Baru


Bismillah,

Siapa sangka saya kini bergelar blogger.
Kekuatan ni datang dari En. Suami. Dia pun blogger gak.
"Why not ayang buat blog? Ayang pun ada customer..ada follower dan produk"
Mungkin sebelum ni saya tak bersedia walaupun sebenarnya sekarang pun masih sama.
Tapi tak pe la.. perlahan lahan kayuh


Hy. Saya mummyjasmeen. Sila beri tunjuk ajar :)

Testing Post