Buffet Ramadhan di Halia @ Sime Darby


Bismillah,

Hujung bulan Mac hari tu saya sekeluarga berkesempatan menikmati juadah yang disediakan di Halia @ Sime Darby Convention Centre yang terletak di Jalan Bukit Kiara, Kuala Lumpur. Itu pun sebab adik encik suami ajak sekali, memandangkan dia mengidam nak makan buffet.

Ini merupakan pengalaman kedua saya selepas dijemput menghadiri majlis berbuka puasa pada tahun 2014. Serius saya sangat berpuas hati dengan juadah yang disediakan dan dekorasi hidangan. Sedap, cantik dan menarik.

Hari tu pun saya dapatkan kupon diskaun daripada 11street pada harga RM49 untuk seorang. Murah dan berbaloi dengan apa yang saya dapat.

Bagi yang ingin membuat tempahan awal untuk majlis berbuka puasa, harga yang ditawarkan untuk tempahan bulan April dan Mei 2016 adalah RM89 seorang dan RM138++ bagi dewasa dan separuh harga untuk kanak-kanak.

Menunya terdiri daripada masakan kampungsataykambing bakarseafood dan pelbagai juadah pencuci mulut yang menarik perhatian saya.


Sekiranya berminat untuk membuat tempahan dan cuba rasai kelainan yang ada di sana, korang boleh hubungi ;

                                    Telefon     : 03 2089 3799
                                    Emel         : halia.sdcc@simedarby.com
                                    Lokasi      : Sime Darby Convention Centre,
                                                       1A, Jalan Bukit Kiara 1, 
                                                       60000 Kuala Lumpur, Malaysia
                                    Website    : www.simedarbyconvention.com
                                    Facebook : https://www.facebook.com/pages/Sime-Darby-Convention-Centre/



4 comments:

  1. memang sentiasa panas ke makanan dia..best tu..lawa mangkuk ternganga dia tu..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah kak diana panas sentiasa. sedap dan menarik. saya rasa time ramadhan mesti lagi banyak menunya

      Delete
  2. Wah meriah! Boleh pening nak pilih makanan apa utk try dlu ni. =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha pening ;a jugak nak makan apa. kalau tak rasa semua kang rugi plak :D

      Delete