Felinna Inchloss VS Felinna Hot Lotion

Assalam. Bismillah..

Waaahh.. kata nak hupdate seminggu sekali. macam sebulan sekali jer update nih. hihi. Malam malam ada masa terluang baru boleh update. so today nak cerita pasal Felinna Inchloss dan juga Felinna Hot Lotion.

Haritu kawan zati tanya, ada lagi ke Inchloss nih? zati jawab la. Inchloss yang lama dah tak ada tapi dia perbaharui. So sebab tu tukar nama jadi Felinna Hot Lotion. Lagi advance dan lagi berkesan katanya.


Yerla. Sapu sapu kurus orang kata. Nanti zati share testimoni Felinna Hot Lotion nih. Ada tu zati tengok  dalam masa 2 minggu boleh turun 5kg. baju kerja dah muat masuk. fuuuhh.. menyirap.. nak jugak kurus dengan Felinna Hot Lotion nih.
ī

Zati lagi suka mix dengan Teatox sisfel. Maksudnya kita minum air teatox sisfel ni untuk bersihkan toksin dalam badan. Lepas tu jaga makan sikit. lepas tu sebelum kemas rumah sapu Felinna Hot Lotion. Fuhh. Memang merecik peluh. No wonder founder pon turun 9kg.. Tak aci nih. Rasanya founder sisfel aka Felinna Fattah dia amalkan Jamu Hormony, Teatox Sisfel dan juga Inchloss .. Ini memang  power la.. 3x ganda kesan dia..


Cuba korang tengok testimoni Felinna Hot Lotion nih? Rasa terbakar tak? huhu. Eh lupa pulak nak cerita bahan bahan dalam Felinna Hot Lotion.


Antara bahan yang terkandung ialah

1. Mentega Shea ( Shea Butter).
Berfungsi untuk melembutkan kulit.

2. Lempoyang Gajah.

3. Minyak zaiton


Kalau nak order Felinna Hot Lotion boleh hubungi details di bawah ini.

Call : 0179879178
Whats App : Klik Disini

Harga : RM 59 Termasuk Postage

NOT KKM : 190102384K


Post a Comment

0 Comments