Dewita Bikini Body Goals Membantu Mengurangkan Berat Badan

Assalam. Bismillah..

Lately bila zati bukak IG jer, mesti nampak transformasi orang yang dahulu nya dia gemok , tapi sekarang body dia cantik gila.. Adakah ini satu petanda yang Zati perlu kuruskan diri? ahahaha.. Actually dah selalu sakit kaki la.. So rasa nya memang perlu zati kuruskan badan. Nak exercise macam tak berapa nak rajin sangat so zati amalkan supplement untuk kuruskan badan. So dalam banyak banyak produk zati pilih Dewita Bikini Body Goals.


Ya ampuunn.. Tak sabar okay nak melaram pakai bikini dekat rumah.. hahaha.. just joking. nanti laki aku kata buang tebiat pulak.. Dewita bikini body goals ni zati rasa memang membantu untuk mengurangkan berat badan. Sebab daripada segi bahan bahan dia, zati sangat berpuas hati sebab semuanya kita tahu. Antara bahan yang terkandung ialah Mango Africa, Green Coffe, Garcinia Cambogia, White Kidney Bean, Yougurt, Mix Berries, Lemon Extract, Cranbery Extract dan last sekali Raspberry Extract.


Nak tahu rasa Dewita Bikini Body Goals nih macam mana? Kali pertama zati cuba, memang rasanya unik. Rasa macam jamu jamu skit. Tapi tak kuat sangat. Lepas tu dia rasa masam masam sikit. 1st day minum tu memang rasa payah sikit la nak telan. Masuk hari kedua laju jer minum. hihi.


Cara buat air Dewita bikini body goals ini adalah dengan memasukkan 150ml air sejuk dalam cawan, kemudian shake.. Atau cara yang kedua mix kan dengan jus kesukaan anda. Maybe boleh campurkan dengan Epal, Nenas atau tembikai. Alaa.. ikut atas tekak korang la. Tapi zati tak suka shake.. Zati kacau dalam cawan biasa sampai semuanya larut kemudian terus minum. Kena minum cepat2 taw.


Kesan Dewita Bikini body goals ni boleh tahan jugak taw. Kita minum hanya sekali sehari sebelum tidur. Bangun 6pagi esok membuang dengan jayanya.. Fuuhh. lega perut. So far zati dah cuba seminggu.. Turun sekilo wehhh.. Kalau sebulan? Harus 4 kilo. hihi. Tapi zati jaga makan dan juga minum air masak dengan banyak. Untuk badan zati atleast 3L air harus diminum.. Makanya selalu pergi toilet la.


So untuk mengurangkan berat badan, zati rasa dah jumpa supplement yang sesuai dengan diri. Dan secara jujurnya zati minum disebabkan semua bahan bahan yang disediakan adalah selamat. Harapan zati semoga raya tahun nih boleh pakai bikini merah.. Ehhh.. silap silap.. Kebaya merah.. hihi. Nak tahu pengalaman orang lain yang amalkan Dewita, boleh KLIK DISINI .Yang mana nak tahu macam mana nak dapatkan Dewita Bikini Body Goals, boleh dapatkan details di bawah ini.

Harga : RM120 (SM) / RM130 (SS)
Contact : 014 330 8448

*Note :Dalam proses penurunan berat badan, makan perlulah dijaga, lakukan exercise, minum air secukupnya dan jika mengambil supplement dan ada komplikasi, hentikan pengambilan dan rujuk kepada pakar. Kesan supplement berbeza mengikut individu.




3 comments:

  1. nama dia bikini seksi giler hahaha. macam air jamu jer nampak. rasa sedap tak zati..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1st time rasa x habis minum.. kali ke 2 dan seterusnya laju jer minum.. ahaha.. rasa macam jamu sikit jer..

      Delete
  2. perrghhh pasni klau kurus makin cun la zati..

    ReplyDelete