Balm Tok Syed Melegakan Batuk dan Selesema

Assalam. Hai semua.

Harini zati nak share satu produk untuk melegakan batuk dan selesema.. Sekarang kan cuaca tak menentu. So mudah sangat nak dijangkiti penyakit. Bukan setakat budak, mak bapak budak pon terkena sekali. Macam kitorang la. Mula mula Jasmeen tak sihat, lepas tu babah dia, lepas tu berlarutan dekat zati pulak.. Adeh.. Sabo jer la. Tapi yang pasti kitorang semua dah pergi klinik jugak.


Bila batuk dan selesema ni, dia jadi macam haru taw. Yerla dengan hidung tersumbat nya, susah pulak tu nak bernafas. Paling tak selesa bila hingus asyik meleleh jer.. Lepas tu bila bangun pagi tekak pon sakit.. Dah tak pasal pasal, bangun pagi suara macam Ella. Ni kalau zati la.. Nak tidur pon susah sebab hidung tersumbat. Sebab tu sebelum tidur zati sapukan baby balm daripada Tok Syed.


Biasa zati sapukan baby balm tok syed di leher, bahagian dada, hidung dan dahi Jasmeen. Baby balm ni tidak terlalu panas, so sesuai la untuk anak anak anak. Macam zati suka sapu baby balm ni dekat hidung. Seksa weh bila tidur jer hidung tersumbat. Sangat tak selesa.


Waktu zati bawak balik baby balm tok syed nih, Jasmeen teruja terus. Nak tau sebab apa? Sebab Jasmeen memang suka ubat.. ahaha.. kalau demam tu dia yang ambil ubat suruh suap dia. Alhamdulillah, senang kerja ibu. Sebelum tidur pon macam tu jugak. Ambil siap siap baby balm, sapu dekat dia.. Sebab Jasmeen pon selesema lagi nih. Jasmeen kata wangi. Zati tak bau pulak sebab hidung tersumbat kan. hahaa

Baby balm Tok Syed ni boleh pakai seisi keluarga. Sebab bahan yang digunakan adalah bahan semula jadi. Antara kandungan yang ada pada baby balm Tok Syed ialah lilin lebah, minyak kelapa dara, Minyak bunga matahari dan juga essential oil. Kalau ikutkan bahan ni memang tidak merbahaya kepada kita.


So far kami guna baby balm Tok Syed ni okay la. Sebab kami sekeluarga kena batuk selesema. Mudah sikit nak tidur tanpa gangguan. Rasa mudah nak bernafas dan rasa lega. Tapi zati letak lebih sikit la dekat bahagian hidung. Haritu sempat jugak tengok video testimoni diorang. Kiranya apa yang diorang rasa tu, sama la dengan zati. Cuba korang tengok video dekat bawah ni.


Apa yang zati suka tentang baby balm Tok Syed nih, dia tak panas sangat taw. So jasmeen tak la menjerit lepas pakai. hoho. Kalau korang nak try product ni untuk kurangkan selesema dan batuk korang KLIK DISINI  . Ataupon kalau nak cari pengedar ke boleh tengok SENARAI PENGEDAR. Selain daripada itu, korang boleh refer details dekat bawah ni. Harap dapat membantu

Website :

Facebook : 

Instagram : 

Contact number HQ:
016 826 2990 

Layan pulak video dekat bawah nih.. hoho







1 comments: