Asianic Merupakan Produk Terbaik Untuk Penjagaan Diri

Assalam . Bismillah.

Beberapa hari lepas Zati start pakai produk Asianic.. Sebelum nih zati pakai yang kaler pink. Yang tu Bunga Sakura / cherry blossom. Sekarang ni zati try yang kaler gold pulak iaitu Susu Beras / rice milk.. Apa lagi, ber spa la dekat rumah.. hihi.


Bila mood datang tu rajin, ape lagi, habis semua zati guna. So mula mula zati try yang Body Scrub Asianic. Dalam hati bedal jerla sakit sakit pon sebab tau kalau scrub memang kasar. Tapi bila dah start sapu dekat kulit rasa macam waahhh.. Tak sakit.. Kiranya tekstur scrub nih tidak terlalu kasar, just nice. Bukan apa, sebab before nih zati memang amalkan scrub susu beras tapi jenama lain la. Compare yang ni, tekstur dia lagi lembut. Untuk pengetahuan korang jugak, disebabkan scrub nih lembut dan wangi, maka bolehla scrub dekat muka.  Nanti dapatla rasa yang kulit muka makin lembut.


Waktu mandi kita try pulak Shower Cream Rice Milk Asianic. Apa yang zati dapat rasa ialah bau dia sangat wangi. Sesetengah sabun akan buat badan macam melekit macam tu, tapi yang Asianic tak pon. Lepas ni memang nak guna Asianic jer la. huhu. Lagipon kulit jadi lembut kot.

Sebelum tidur tu pakai pulak Losyen Asianic.. Yang pasti anak pon join sekali. Sebab wangi, husband pon hulur tangan sekali.. Okay la tu. Satu family boleh pakai. ahaha.. Siapa yang kulit dia selalu kering tu boleh la pakai losyen daripada Asianic. Tak pon kalau ada masalah tumit kaki merekah ke, boleh juga cuba letak di tumit kaki. Insyaa Allah, kulit kaki akan jadi okay. Silap hari bulan lembut macam baby.. hihi


Antara bahan  utama yang terkandung dalam Asianic ini adalah daun lidah buaya, dan akar kayu manis.  Dimana bahan ini membantu untuk menanggalkan lapisan kulit mati dengan lembut dan berkesan. Lagi satu tips zati, selepas menggunakan scrub, korang perlu pakai losyen pulak bagi lembutkan lagi kulit. Selain itu, penggunaan susu beras memang berkesan untuk putihkan kulit juga.


Korang tak perlu risau, Asianic nih memang selamat digunakan kerana ada lulusan KKM dan juga  mendapat status Halal daripada JAKIM. Semua produk Asinic boleh didapati di Watson, Guardian, Tesco dan semua pasaraya besar. Bagi kaki online, korang boleh beli di Shopee, AladdinStreet.com, Lazada, 11 Street dan coopmall.my. Nak tahu update terkini boleh layari social media Asianic.


ASIANIC 

Contact :
+603 778 263 08

Facebook 

Instagram 








1 comments:

  1. wah !! menariknya.. mesti wangi kan.. kena beli nampak gayanya ni.. hee~

    ReplyDelete