Stunning By Enchanteur Menyerlahkan Kesempurnaan

Assalam. Bismillah.

Hai semua.. Lama zati tak update entry. Sekarang ni free sikit. So, harini rasanya nak cerita pasal minyak wangi la.. Nak cerita tentang Enchanteur.. Actually bukan minyak wangi jer ada, tapi macam macam ada kan? Paling penting, product Enchanteur ni memang dah lama wujud dekat negara kita, Dari kita zaman kecik lagi.  Product tak lapuk dek zaman orang kata. 


Baru baru ni ada keluaran terbaru. Kalau tak silap nama dia Stunning. Stunning by Enchanteur ni adalah mix Turkish Rose dan Magnolia. Bau dia macam manis manis sikit sebab diorang lebihkan lagi kemanisan daripada Blackcurrant Bud dan Rasberry. Hmm.. No wonder berebut dengan Jasmeen.. huhu. Yang ni pon not bad jugak taw bau dia. Bagi zati bau lembut dan manis. Padanla dengan tajuk entry nih, Stunning By Enchanteur Menyerlahkan Kesempurnaan. Meletop taw.. 

Macam collection yang lain juga, bukan untuk perfume sahaja tapi semua jenis ada untuk Stunning Enchanteur nih. Ada losyen, deodoran,bedak dan juga body mist. Kalau ikutkan semua nih zati pakai. Feveret Jasmeen adalah losyen. Bab losyen ni teringat dekat housemate dulu. Sebelum tidur mesti pakai losyen dulu. Yerla, nak tido dalam wangi dia kata.. hihi. So lepas ni boleh la pakai losyen yang daripada Stunning Enchanteur  pulak.


Perasan tak design perfume dia lain sikit kan? Mula mula zati dapat dulu rasa macam woooww! Cantiknya design dia. Rupanya baru zati tau yang design botol minyak wangi nih ada maksud tersendiri. Untuk penutup botol tu dia ala ala kelopak bunga. Lepas tu botol dia pulak berbentuk seperti wanita yang pakai gaun berlipat style duyung macam tu.. Lepas tu bila dah sembur minyak wangi nih, rasa macam tengah cat walk dekat fashin show gitu. Melangkah penuh dengan gaya yang cantik dan yakin.. Waahh. kemain feeling.. huhu. May be macam nih la diorang nak sampaikan maksud tu.. hihi. Terbaiklah collection Stunning by Enchanteur nih.

STUNNING ENCHANTEUR 1

Untuk harga rasanya semua orang tau yang product Enchanteur ni memang mampu milik. Contohnya untuk perfume Stunning by Enchanteur  / Enchanteur Eau De Toilette nih, harga dia RM 28.20 (50 ml).

Losyen Stunning Enchanteur pula ada pelbagai size. Harga bermula dari RM 5.40 hingga RM 17.60.

Deodoran Stunning Enchanteur  pula ada macam macam design. Ada yang format/stik, bebola dan juga spray. Harga dari RM 4.40 hingga RM 11.80.



Dekat mana nak beli? Banyak tempat boleh beli di semua rangkaian pasaraya besar dan juga farmasi. Ataupon korang boleh refer FB dan website Enchanteur.







Okay semua. Jom serlahkan aroma keanggunan mempesona daripada Stunning Enchanteur.










3 comments:

  1. Wakkkk..kita pakai hari-hari wakkk ramai cakap kenapa kau wanig sgt hari-hari ..best tauuuu perfume dan lotion dia!

    ReplyDelete
  2. Cantik perfume dia. Harga pun mampu milik tu

    ReplyDelete
  3. wahh menariknya! Berwangian dengan echanteur lah ye

    ReplyDelete