Riuh Raya 2017 IJM Land Bersama Akim & The Majistret Dan Stacy

Assalam. Bismillah.

Tak lama lagi kita nak menyambut hari raya kan? So, ni nak bagitahu yang nanti, pada 15 Julai 2017, IJM Land akan membuat sambutan rumah terbuka. Bertemakan  Riuh Raya 2017, ianya akan berlangsung di tapak galeri jualan IJM Land Seremban 2, bermula jam 3 petang sehingga 6 petang.

Riuh Raya 2017 IJM Land

Macam biasa la, kalau sebut rumah terbuka jer mesti korang membayangkan banyak makanan yang akan terhidang kan? Kali ini, Riuh Raya IJM Land bukan sahaja menyediakan makanan yang lazat, malah mereka juga menyediakan aktiviti menarik yang lain. Macam gambar makanan dekat bawah ni la.. hihi.. Ni masa pengumuman untuk majlis Riuh Raya di ICE Gallery, IJM Land Pantai Sentral Park.
Riuh Raya 2017 IJM Land

Sambil korang menikmati juadah, korang pon boleh layan persembahan daripada artis jemputan taw. Untuk Riuh raya 2017 IJM Land kali ni, ianya diserikan oleh Akim & the Majistret, Stacy, Zulin dan juga Adam AO. Macam biasa la, kalau dah ada artis, korang jangan lupa selfie taw. hihi. 

Riuh Raya 2017 IJM Land
Credit picture from diarymama

Antara aktiviti menarik yang akan ada semasa Riuh Raya 2017 IJM Land ialah, korang berpeluang untuk mengambil gambar di photobooth yang disediakan. Selfie banyak banyak okay. huhu. Kalau korang nak menang hadiah pulak, korang kena cuba permainan " Spin The Wheel" Mana tahu rezeki korang dekat situ ker. Dapat makan, bergambar dengan artis, dan dapat hadiah menarik dari pihak IJM Land.. Rugi taw kalau tak pergi ni.

Riuh Raya 2017 IJM Land

Nanti datang ke Riuh Raya 2017 IJM Land ni, jangan datang sorang sorang pulak, bawak semua ahli keluarga. Nak tau sebab ape? Sebab IJM Land bermurah hati untuk memberikan duit raya kepada anak anak korang. Wahh.. dapat duit raya baru lah lengkap raya korang nanti.. hihi. Mesti anak anak happy kan? Itu la tujuan IJM Land. Mereka memang ingin mengadakan aktiviti dimana ianya akan mengeratkan ukhwah sesama ahli keluarga dan juga masyarakat.

Jadi, jangan lepaskan peluang okay. Datang ramai ramai ke Riuh raya 2017 IJM Land Seremban 2 sebab IJM Land akan menawarkan rebet khas sehingga RM 10,000 untuk pembelian hartanah yang terpilih.

Riuh Raya 2017 IJM Land

Waaa.. Seronoknya.. Memang tak sabar nak pergi nih. Korang jangan lupa taw, Riuh Raya 2017 IJM Land ,  15 Julai 2017, jam 3 sehingga 6 petang. Jumpa disana...





1 comments:

  1. ade masa nanti boleh singgah..leh jumpa retis cilik meen tu kan..eh pergi ke nanti?

    ReplyDelete