Coffee Scrub By Kaffrian Melembutkan Wajah

Assalam. Bismillah.

Baru baru ni zati try satu produk scrub nih. Ianya diperbuat daripada serbuk kopi. hihi.. Menarik tak dengar. Korang kena hati hati taw. Korang jangan bubuh produk nih dekat dapur. Nanti kang tersilap buat air pulak.. hahaha.. Okay, produk yang zati nak cerita ni ialah Coffee Scrub by Kaffrian.


Actually dah lama usha. Baru jer berkesempatan nak beli.. hihi. Yang ni zati COD jer.. Jumpa dekat bandar Kajang. Mula mula dapat, comey je packaging dia taw.. Siap bereben bagai. Cute sangat.. hihi.

So, apa yang zati rasa selepas pakai Coffee Scrub by Kaffrian nih? Zati rasa muka zati lembut sangat weh.. Ya Allah.. siapa nak puji kalau diri sendiri kan? hahaha.. tapi seyesly memang akan buat muka korang lembut dan yang pasti, Coffee Scrub by Kaffrian juga boleh memudarkan parut jerawat.

Hmm, Coffee Scrub by Kaffrian boleh letak dekat muka je ker? Bahagian lain boleh tak? Boleh uolzz.. Kalau korang nak tau, Coffee Scrub by Kaffrian boleh menghilangkan selulit di badan, boleh nyahkan daki daki kat badan korang tu. So, kalau nak tau cara bagaimana nak hilangkan selulit di badan, boleh la guna Coffee Scrub by Kaffrian.. Pakai sekali lepas tu tak hilang korang jangan kecam la.. Pakai banyak kali baru menjadi. hahaha.. Kena bagi tau awal awal sebab sekarang ramai kaki kecam.. hih


Cara pakai Coffee Scrub by Kaffrian nih mudah sahahaja. Mula mula basahkan muka dengan air. Then ambil beberapa cubit scrub dan ratakan ke seluruh muka atau badan. Gosok perlahan di muka selama 15-30 saat. Bila dah kering, uolz basuh la muka. Macam zati, lepas pakai scrub nih, zati akan sapukan night cream daripada Karisma Cosmetik. Bangun pagi esok seyesly, lembut sangat muka korang.

Masa rajin zati sental jugak dekat badan.. Kulit badan pon lembut weh.. hoho.. Seronok sangat. Apa yang menarik, harga Coffee Scrub by Kaffrian sangat la berpatutan. Hanya RM 15 sebotol.. Murah sangat taw. Siapa mintak diskaun tak tau la tu.. hihi..

Kalau berminat nak order, boleh tengaok details di bawah ini.


Coffee Scrub By Kaffrian

Contact : Anis 019 360 1392

2 comments:

  1. mesti rasa gebu jer muka kan dgn product berasaskan kopi ni

    ReplyDelete
  2. best pakai scrub, rasa fresh je muka kan :)

    ReplyDelete