Penceramah Berlainan Politik Dalam Satu Pentas

Assalam. Bismillah.

Disebabkan saya jarang pergi ke kelas ilmu agama, youtube merupakan kelas saya la. Kita walau sesibuk mana sekalipon, cuba la tambah sedikit ilmu agama agar kita ni tak alpa dengan kegiatan dunia. hihi. macam nak bagi ceramah pulak.. hihi.

Okay la. Ni nak cerita tentang penceramah feveret saya. Ustaz Abdullah Khairi dan juga Syamsul debat. Saya memang follow diorang ni sebab setiap kali dengar ceramah mereka, tak pernah rasa mengantuk bila dengar. Gelak je memanjang tapi pada masa yang sama, banyak input yang dapat.

So, baru baru ni, mereka berdua dijadikan penceramah dalam satu masjid. Allahu. best sangat ceramah diorang ni walaupon kekadang saling membahan disebabkan berlainan politik. Tapi diorang cool je melawak. Tak ada nak cerita politik bagai.




0 comments:

Post a Comment