Thai Food Festival Di Kuala Selangor

Assalam.. Bismillah

Ni khas untuk warga Selangor taw. Minggu depan ada Thai Food Festival.. Kalau sesiapa yang memang sukakan makanan Thai, wajib la pergi sebab memang banyak pilihan makanan  disana.Dengar kata hampir 100 jenis makanan THAI yang dibawa masuk terus dari Bangkok.

Makanan yang disediakan ni memang jarang ada di Malaysia. Siapa yang pernah pergi Thailand tu tau la apa makanan yang menarik kan? hihi.


Bukan itu sahaja, pihak penganjur juga ingin menghadiahkan kepada warga Selangor yang bertuah. Mereka berpeluang untuk memenangi :

  • 10 vaucher makanan Thai bernilai RM 100
  • 10 Carpet
  • 15 Beg Tangan
Syarat nya ialah :
  1. Like Page ini >> THAI FOOD FEST
  2. Tag seramai mungkin kawan kawan Selangorians
  3. Share status di fb. ( SILA RUJUK DI SINI )
  4. Datang ke Thai Food Festival dan print 3 step di atas.









Jom datang beramai - ramai di :


LOKASI : Stadium Kuala Selangor

TARIKH : 10 - 18 Dis 2016
MASA : 11.00 pagi - 12 malam


5 comments:

  1. bestnya.. tapi jauh. dok kluang :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya org kluang. Tp duk sini. Seronok makan smlm ! Yihaaaaaa hahahahaha

      Delete
  2. Bestnya..baru je ronda2 masa buat kt utara baru2 ni..tak tahan tgk makanan yg best2 tu

    ReplyDelete
  3. Bestnya..baru je ronda2 masa buat kt utara baru2 ni..tak tahan tgk makanan yg best2 tu

    ReplyDelete
  4. laaa...kenapa tak tahu pun?! huhu... terlepas dah..bukan rezeki la..

    ReplyDelete