Jom Menangi i pad Air 2, Macbook dan Beg LV dengan mudah

Assalam.

Ada tak kat sini yang ingin memiliki hadiah berupa i Pad Air 2, Macbook dan Beg LV?
Macam mane nak dapat?




Ha. mudah jer. Anda kena daftar nama di bawah ni. Lepas tu share link korang di media sosial. Nanti semakin ramai yang klik link yang korang share, semakin cerah la peluang korang nak menang.. hihi.









Hadiah-hadiah tersebut telah ditaja oleh Bandoru Store yang akan membuat Grand Opening Bandoru Store pada 5 & 6 November ini. Bandoru Store merupakan sebuah mall terbesar yang menawarkan pakaian-pakaian preloved berkualiti tinggi dan dijual pada harga yang murah. Lokasi mereka adalah di Batu 3, Shah Alam.

Kepada mereka yang menyertai peraduan ini, korang layak menerima baucer potongan harga sebanyak 20%daripada harga barangan yang korang beli.

Empat (4) orang pemenang bertuah akan dipilih sebagai pemenang dan layak menerima hadiah yang ditawalrkan mereka.

  1. Hadiah Pertama - 1 unit handbag Louis Vuitton (LV) multicolor petite (preloved)
  2. Hadiah Kedua - 1 unit Macbook
  3. Hadiah Ketiga & Keempat - iPad Air 2 setiap satu




Nak menang ke tidak? huhu. Tuah ayam nampak di kaki. Tuah manusia? Klik and share la.. haha.. mane tau rezeki.. hihi.. meh klik kat bawah ni.


0 comments:

Post a Comment