Cara Buat Isteri Gembira

Assalam,


Pesanan ni khas untuk para suami semua la.. Sila take note okay. Sebenarnya senang jer kalau nak buat isteri anda gembira. Tak semestinya dihadiahkan gelang emas, iphone , bercuti luar negara dapat membahagiakan hati isteri. ada jugak cara lain yang lagi mudah sebenarnya. Tapi kalau beri hadiah ni pon best jugak.. hihi.. 



Okay. cara je mudah jer.. Bila isteri masak tu, anda para suami makan sampai habis dan pujilah sedap. Alhamdulillah. setakat ni memang suami saya makan sampai habis. Setiap kali masak mesti saya tanya, sedap ke tak? Tak pernah kata tak sedap.. Asyik sedap jer.. haha.. Kalau ade kurang ke maybe masin n tawar jerla..  X tau la sama ada nak jage hati wife ke ape ker.. hihi. kena tanya tuan badan sendiri la.

Jasmeen pon macam tu jugak. Masa makan mesti cakap sedap ibu masak.. hihi.. Tak pernah tak sedap. Tapi rasa lucu bila jasmeen komen lauk macam manis sikit.. haha.. padahal x pon.. asal boleh jer jasmeen nih.. hihi.

Isteri kalau masak memang penat tapi bila tengok suami dan anak makan habis, hilang semua penat tu.. Nampak macam poyo tapi betul.. hihi


3 comments:

  1. sangat betul! cara terbaik ni..husband tak pernah cakap tak sedap.

    kelakar pulak komen dak meen tu.macam chef pulak dia ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. jasmeen memang.. asal boleh jer.. haha.. pandai mengomen =)

      Delete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete