SYAMPU SAFI SHAYLA SESUAI UNTUK WANITA BERTUDUNG

Assalam.

Ada tak kat sini yang mempunyai masalah rambut? Pastu pening tak tau nak pakai syampu apa?
Saya syorkan pakai safi shayla.. Nak tau pasal ape? sebab dia best.. hihi.

Sebelum ni memang saya pakai syampu shayla pon. kaler pink.. Pastu ubah mood, tapi still dengan safi jugak.. Pastu datang mood balik sebab safi shayla ada buat pek yang terbaru. Iaitu SAFI Shayla Pek Fleksi.  Rata rata kawan saya pon menggunakan safi shayla. Ade guna yang pink, kuning, hitam, merah dan banyak lagi. Bersesuaian dengan masalah yang diorang hadapi.



Kita yang bertudung ni kena  la cari syampu yang sesuai agar rambut tidak kusam, sentiasa bersih dan wangi. Nak pulak ekonomi zaman sekarang ni. Mostly ramai yang mencari produk yang murah, jimat tapi pada masa yang sama boleh memberi nilai dan kualiti yang tinggi.

Disebabkan itu, Safi Shayla memperkenalkan pek fleksi yang terbaru. So kita boleh menggunakn terus,  refill, ataupon pek kembara. Pastu anda semua tak perlu risau, kualiti syampu ini tetap sama tetapi dapat harga lebih jimat. Kebetulan minggu lepas pergi Port Dikson, memang mudah la bawa shampu ni.. hihi.


Macam mana nak dapatkan syampu ni? Anda semua boleh daptkannya di pasaraya di seluruh Malaysia dan pasaraya hiper utama pada harga RM 14.65 sahaja.


Ni antara jenis syampu shayla yang ada.

SAFI SHAYLA Segar Bermaya 
SAFI SHAYLA Licin Terurus 
SAFI SHYALA Hitam Menawan
SAFI SHAYLA Itch Kontrol 
SAFI SHAYLA Kawalan Minyak
SAFI SHAYLA Rambut Rosak







3 comments:

  1. Yes akk pun guna Syampoo Safi Shayla warna pink...wangi..kejap warna oren..huhuu...wangi..

    ReplyDelete
  2. penah jugak pakai kaler pink tu. wangii <3

    ReplyDelete