PERFUME MURAH, WANGI & TAHAN LAMA

Assalam.


Waah.. Tajuk tu macam iklan sangat tapi apakan daya ianya benar benar belaka.. hihi..

Sebelum ni nampak kat fb jer, kawan husband dapat hadiah ni.. Then husband pon cerita la, officemate dia ada jual perfume. So saya rileks jer la. Selang beberapa hari, dia bawak balik perfume untuk saya. Mula mula bising jugak la sebab kat rumah perfume ada lagi. Tapi orang dah beli, pakai jerla.. hihi.



Lepas pakai tu terkejut sebab tak sangka wangi dia best sangat. Waktu tu husband belikan perfume Ruch Gucci.. Saya pakai dalam pukul 7 petang.. Pastu pergi umah mertua, adik ipar dok tanya, pakai perfume ape wangi sangat ni.. hihi.

Nak tau ape yang menarik? Esok nya bangun pagi, bau wangi still ada.. Ni memang betol2 best.. Then pagi tu jugak, suruh husband tanya officemate, macam mana kalau nak jadi agent perfume ni.. hihi.. Alhamdulillah.. Now dah jadi agent untuk Best Perfume.

Perfume ini harga mampu milik.. Sebab harga adalah serendah RM 15. Ianya berbeza mengikut kuantiti. So, ni list harga nya.


  • 10 ml - RM 15
  • 20 ml - RM 25
  • 30 ml - RM 35

Antara jenis wangian yang ada ialah :

Wangian Untuk ( Lelaki ) 

🕵 One Million _by_ Paco Rabanne
🕵 Legend _by_ Mont Blanc
🕵 Armani Code _by_ Girgio Armani
🕵 Polo Black _by_ Ralph Lauren
🕵 Dunhill Desire Blue _by_ Dunhill
🕵 Aqua De Gio _by_ Girgio Armani
🕵 Dunhill London _by_ Alfred London ( *New* )

Wangian Untuk ( Wanita ) 
👰 Bombshell _by_ Victoria Secret
👰 Fearless _by_ Victoria Secret
👰 Lady Million _by_ Paco Rabanne
👰 Black Xs _by_ Paco Rabanne
👰 Live _by_ J.Lo
👰 Vanilla _by_ Zara
👰 Forbidden Rose _by_ Avril Lavinge
👰 Incanto Shine _by_ Ferragamo
👰 Nina Richi _by_ Nina Richi
( *new* )




10 ml


20 ml



30 ml


Walaupon wangian ini baru jer dipasarkan, tapi ianya sudah menembusi Sabah, Sarawak, Singapore dan juga Brunei.. Hebat kan?

Ermm.. saya ni dok rumah 3 orang jer. So basuh baju tu dalam 2 hari sekali baru basuh.. Nak tau tak, walaupon dah 2 hari tak basuh baju, bau tu still melekat kat baju lagi.. Ada tu, kawan saya cakap, dah basuh baju pon wangi lekat lagi.. hihi.. Dasyat sangat nih. hihi

Ni antara feedback yang kami dapat.. hihi..







Terbaik kan Best Perfume ni? hihi.. Kalau nak bau, tester pon ada. So senang nak pilih nanti. Lagi satu, anda tak perlu risau, perfume ini boleh dibawa untuk solat dan juga senang dibawa kemana sahaja.

Kalau berminat, boleh contact saya 

Call/ SMS / WhatsApp : 017 987 9178




1 comments: