APLIKASI PERCUMA UNTUK PEMBACA DAN PEMINAT NOVEL

Assalam,



Dulu masa zaman2 sekolah, bila abis periksa je, kami n the geng mesti bawak novel kat sekolah. Sebabnya tak tau nak buat ape kan. So kitorang main tukar baca novel la. Antara novel yang kitorang pernah baca ialah Ombak Rindu, Bicara Hati, Jauh, Tercipta Untukku dan banyak lagi lah.. Ni kira tahap femes dah dulu buku ni.. Paling koman bila bace je mesti tacing lebih. hadoi bajet betol.. huhu

Tu kisah zaman dulu la.. zaman sekarang mane ade student bawak novel g skolah.. Bawak handset jer sudah. semua ada kat ctu.. Novel pon ada dalam handset ni tau. Okay, kalau ade sesiapa yang berminat nak baca novel melalui telephone, anda hanya perlu install di  Applikasi Percuma ini.. Mudah jer, just download applikasi ni di google Play Store







So, kalau dalam perjalanan nak balik dari tempat kerja tu, naik train ke naik lrt ke, boleh la baca sikit sikit. Tak ada la asyik maen game, layan fb, ig, twitter semua tu.. hihi.


Okay. Selamat membaca semua =)

Jom install di HP anda.. Free jer kot =) 






1 comments: