Air Detoks Untuk Kempiskan Perut

Assalam.. hai semua..

Bulan puasa tak lama lagi kan? Biasanya nak raya ni la korang feeling nak kurus sikit. Betul tak? 
Lagi satu, masalah orang perempuan ni badan dia banyak angin. kekadang sebelum period, semasa period dan selepas period.. hmm. rumit betul perempuan ni kan? tapi tak per. setiap masalah ada penyelesaian. 

Sebelum ni zati cuba minum air ni la.. Tapi masam sikit.. siapa yang ada gastrik dinasihatkan agar alas perut dulu. okay.. nak buat air detoks ni senang jer.. korang rebus 2 cawan air, dan masukkan lemon, asam keping , halia dan serai.

Rebus sampai jadi secawan air. then minum suam suam. Yang mana perut kembung boleh la try. zati cuba dalam 2 minggu kot. lepas tu tak larat dah nak buat hari hari.. sebab zati terlebih rajin kot. hihi. mohon paham. 

Lepas tu dah lama tinggal, tapi setiap kali nak period sangat tak selesa. Zati ni memang jenis perut mudah kembung. so zati cari solution lain untuk membantu mengempiskan perut. pada masa yang sama nak cepat.. kiranya buat terus minum. haa.. gitew.


Disebabkan itu zati guna Teatox by Sisfel. Yang ni pon membantu buang angin dalam perut. Adik ipar minum asyik sendawa jer dia kata. lagi best minum air teatox ni dia tak buat kita cirit birit. So bila toksin keluar, perut mudah kempis.



Air teatox ni ada bahan daripada rosel, halia, serai, daun pudina, asam keping, bunga teratai dah teh hijau.. semuanya semula jadi dan selalamt insyaa Allah.

Nak tengok testimoni tak? tapi kalau guna sekali dengan felinna hot lotion kesan lagi kebaboom..


Macam mana nak order? boleh klik link wassap di bawah ini

Klik link >>> saya nak order teatox

0 comments:

Post a Comment