Karisma Cosmetic Membantu Pulihkan Wajah Anda

Assalam.. Hai semua.


Dah lama tak update nih.. Sesaja bosan petang nih. Kita cerita pasal skincare la. Nak cerita pasal Karisma Cosmetic.. Kalau korang nak tau, sekarang nih zati pakai skincare ini jer la.. Lepas tu buat sikit rawatan facial dekat Dr Medispa & Wellness.. Sebenarnya, kalau korang guna skincare yang sesuai dengan kulit wajah, korang boleh lakukan facial 3 bulan sekali taw. Tapi kalau tersalah pilih, 2 minggu sekali korang kena buat rawatan. Korang rasa mana lagi berbaloi?


Korang kena pilih skincare yang sesuai dengan muka taw. Yang pasti kena selamat. Kalau ada masalah lepas pakai, better stop kejap. Jumpa doktor. Nak pilih skincare nih jangan pakai beli jer.. Tengok dulu taw. Okay la.. zati nak share kelebihan Karisma Cosmetic.

Karisma Cosmetic ini membantu untuk
  • Mencerahkan kulit
  • Menghilangkan jerawat
  • Menghilangakn parut jerawat
  • Memudarkan jeragat
Zati lepas seminggu baru nampak kesan. Zati jenis yang malas mekap kalau pergi office. Rajin time period jer sebab tak solat kan. huhu. Kalau tak bazir je mekap. Zati guna Karisma Cosmetic 5 in 1 taw. Set ni dia ada Sabun muka, Day Cream, Sunblock, Night Cream dan Treatment Cream


Kalau nak tau, sabun muka Karisma Cosmetic ini daripada ekstrak delima. Cara pakai mudah sahaja,  waktu siang pakai day cream dan juga sunblock sekali.. Waktu malam pakai Night Cream ( krim kunyit) dan Treatment cream ( ekstrak sarang burung). Mula mula dalam seminggu tu muka zati menggelupas jugak la.. Tapi lepas 3 hari dah nampak perubahan.. Suami zati tegur, muka zati dah menjadi pink pink sikit.. huhu.. Ni sebab pakai sabun delima dia la. Pink terus muka. Then bangun pagi lembut jer kulit muka. Ini zati istiqamah dalam masa sebulan. lepas tu on off.. hihi.


Bagi yang hamil. skincare by Karisma Cosmetic ini selamat digunakan. Jangan risau. Selain itu, orang lelaki pon boleh pakai sebab ada untuk Set lelaki. Karisma Cosmetic juga ada foundation, scrub, lipmatte dan macam macam lagi. 


Tarraa.. Nih la saya.. huhu..yang gambar ada tulisan tu lepas buat rawatan dermapen taw. Dekat Dr Medispa & Wellness.. Yang sebelah tu selepas.. Ni gambar tak mekap pon. Baru lepas cuci muka.. hihi. Nanti zati share testimoni taw. Kalau rasa macam nak beli, senang jer. Wassap jer zati.. 017 987 9178. Kalau tak paham boleh tanya. Bila kita pakai skincare yang sesuai, plus buat facial, mesti result lagi kebabom.. huhu. Tengok tu, parut di dahi semakin berkurang. 


Banyak lagi sebenarnya testimoni, tapi nanti boleh tengok DI SINI .. Karisma Cosmetic ada lulusan KKM. So tak perlu risau. So far zati guna okay dan memuaskan.. As long as laki kita tegur muka cantik, okay la kan? huhu. 


 Kalau nak order, boleh refer details di bawah ini. 



Contact Person : FB Izzati 017 987 9178






2 comments: