Tips Kurus By Mummy Jasmeen

Assalam. Bismillah.

Hari ni saya nak share tentang  tips kurus. Tips ini saya dapat melalui group di fb, masak apa hari ni ( MAHN). Dah lama dah post ni dan memang pernah buat. cuma tak istiqamah jer. hihi. So sekarang saya nak share la  bahan bahan dia. Mana tahu ni boleh buat korang kurus. hihi



Bahan bahan 

Lemon
Halia
Serai
Asam Keping

Mudah jer kan? Nak masak pon senang jugak. Bahan bahan ni tadi direbus bersama 2 cawan air. Dan biarkan ianya menjadi 1 cawan air. Dah boleh minum leas tu. Minum suam suam okay sikit la sebab dia memang masam. Ini kiranya macam cara mudah untuk kuruskan badan la. 

Untuk pengetahuan korang semua, kebanyakan produk kurus di luar sana memang menggunakan asam keping sebagai salah satu bahan dalam produk mereka. Nama komersial bagi asam keping ialah garcinia. Macam biasa dengar kan? hihi. Agak agak menjadi tak tips kurus nih?

Kesan dia nanti, korang akan selalu buang angin.. hihi. Harap tips kurus ini dapat membantu untuk berkebaya di hari raya.. ahaha

Jap. Zati ada update terbaru macam mana nak kurus dengan cepat. hihi. Dia punya cara sama cuma bezanya dia lagi mudah. Zati suggest korang dapatkan teatox sisfel. So far memang membantu untuk kurus sebab bahan bahan pon hampir sama jer.

Bahan bahan teatox sisfel yang membantu untuk membuang toksin dalam badan  ialah Rozel, daun pudina, halia, serai, bunga teratai dan teh hijau.

Wow.. rasa dia masam masam sikit tapi not obvoius.. sedap minum waktu sejuk.. memang ni salah satu cara untuk kurus sebab dia akan buang toksin dalam badan. cuba baca testimoni teatox sisfel ini.






Nak order? mudah sahaja.. just klik link dekat bawah ini untuk order.


Atau boleh hubungi puan Izzati : 0179879178

Jom kurus bersama teatox sisfel 


4 comments:

  1. aduhh nak minum tu yang payah tu..kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. minum cepat2 kak.. zati kena 3 teguk jer.. haha

      Delete
  2. hehehehe... mcm tau2 je org tgh mencari nk kempiskan perut. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. cuba jangan tak cuba.. org laki mudah jer trn berat badan nih

      Delete