Barangan Preloved Berkualiti Tinggi di Bandoru Store

Assalam.

Sebut pasal preloved mesti ramai yang berkata,  alaaa pakaian ni mesti biasa biasa jer. Macam baju 'bundle' yang lain tu. Tetapi bila anda masuk ke Bandoru Store, tekaan anda memang meleset. Nak tau sebab ape? Sebab disini, pihak mereka sangat mementingkan kualiti barangan mereka. Memang tak sama macam barangan preloved yang lain.



Bandoru Store ni sebenarnya mengambil pakaian preloved daripada Jepun. Untuk pengetahuan semua, baju baju ini telah menjalani proses pengasingan berperingkat bagi memastikan kualiti barangan dalam memenuhi cita rasa pengguna bertepatan dengan slogan Bandoru Store : BETTER THAN NEW.



Anda jangan terkejut pulak nanti apabila memilih pakaian di sini. Nak tau sebab apa? Sebab harga yang ditawarkan sangat berpatutan. Walaupon Bondoru Store ini kelihatan sangat ekslusif, anda boleh dapatkan barangan serendah RM10. Tak percaya? Jom la terjah.. huhu.










Barangan di sini sesuai untuk semua peringkat umur. Antara barangan yang ditawarkan ialah baju-T, kemeja, jeans, kasut, sweater, beg tangan dan aksesori berjenama antarabangsa. Kalau anda semua nak tau, terdapat barangan jenama terkemuka di sini antaranya ialah Uniqlo, Zara, Converse, Vans, Adidas, Nike, Loius Vuitton, H &M, Timberland, Dr Martens, Levis, Edwin, Ralph Lauren dan pelbagai lagi..








Kami juga dah merasai bagaimana memakai pakaian ini. Memang terbaik. Cuba tengok model model di bawah ni.




So grand opening butik Bandoru Store ini adalah seperti di bawah :


BANDORU STORE GRAND OPENING
5 & 6 NOVEMBER 2016 (SABTU & AHAD NI)
JAM 9 PAGI -10 MALAM

SELANGOR PT7, FEDERAL HIGHWAY
BATU 3, 40150 SHAH ALAM


Lagi best mereka akan bagi hadiah beg Louis Vuitton, Macbook Pro dan iPad Air 2. Korang boleh menang salah satu hadiah tersebut dengan fill up form ringkas di link di bawah dan share sahaja di media sosial korang.


Korang juga boleh layari video daripada Bandoru Store . Memang terbaik.





Penampilan istimewa. Ada artis yang datang di Bandoru Store ini. Siapa? Jom tengok video nih




So nak tau lebih lanjut berkenaan Bandoru Store ni,  dapatkan maklumat berkaitan mereka seperti yang tertera di bawah :



2 comments:

  1. comellah model meen tu pakai..kena pergi jugak datang sini nak cuci mata..mana tahu ada yang berkenan ke kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah gaya dia.. haha.. jom la datang.. banyak pilihan dan murah2.. huhu

      Delete